Wijnabonnement

Het Chateau Divino wijnabonnement is bedoeld voor wijnliefhebbers met een breed smaakpallet, die zich graag laten verrassen. Eén keer per twee maanden sturen wij u zes mooie flessen wijn. Hierbij houden wij uiteraard rekening met het seizoen: In de lente en zomer ligt de nadruk wat meer op frissere wijnen, in de herfst en winter ligt de nadruk wat meer op warme en volle wijnen. Wij gaan ervan uit dat u openstaat voor uiteenlopende wijnstijlen. In een pakket kunnen behalve rode, witte en rosé wijnen ook mousserende en dessertwijnen zitten. Mocht er een bepaalde wijn of wijnstijl zijn die u absoluut niet wilt, dan kunt u dat tijdens uw bestelling aangeven in het veld 'opmerkingen'.

Wat kost het?
Voor zes flessen wijn per twee maanden betaalt u € 75,-. De eerste keer bestelt u hier via de webshop en betaalt u via Ideal. Daarna sturen wij u twee weken voor het versturen van het nieuwe pakket een betaalverzoek (Tikkie) naar het door u opgegeven 06-nummer. Als u het prettiger vind kunnen wij na uw eerste bestelling elke maand een betaalverzoek sturen voor € 37,50. Na ontvangst van uw betaling van in totaal € 75,- wordt het pakket direct verstuurd. 

U kunt het abonnement op elk moment stoppen. Wij bieden ook de mogelijkheid om voor een heel jaar vooruit te betalen. Uiteraard staat hier een leuke korting tegenover: In plaats van € 450,- per jaar in 6 of 12 termijnen, betaalt u dan € 410,- in één keer vooruit. Vanwege de korting bij deze vooruitbetaling, is het niet mogelijk om het jaarabonnement tussentijds te stoppen. Tegen de tijd dat het jaarabonnement afloopt nemen wij contact met u op en kunt u vervolgens aangeven wat u wilt: Stoppen, verlengen met een jaar of tweemaandelijks verlengen. 

 

 

Elke twee maanden zes mooie, verrassende wijnen.

Elke twee maanden zes mooie, verrassende wijnen.