Wijnproeverij bij u thuis of op locatie

Chateau Divino verzorgt onder begeleiding van een officiële Register Vinoloog wijnproeverijen, bij u thuis of op een door u aan te wijzen locatie (niet bij Chateau Divino zelf). Om het gezellig en overzichtelijk te houden worden deze proeverijen gehouden voor groepen van maximaal 15 personen. 

Hoe werkt het?
Heel simpel: U kiest zelf de wijnen (minimaal 5) uit ons assortiment. Afhankelijk van uw budget, bent u helemaal vrij hoeveel en welke wijnen u wilt proeven. Wilt u zich laten verrassen of wilt u een blinde proeverij? Dat kan natuurlijk ook. U geeft dan door hoeveel wijnen u wilt proeven en wat uw budget is. Overleg hierin is uiteraard mogelijk. Wij verzorgen geen hapjes voor bij de wijnen. Als u een keuze heeft gemaakt voor de te proeven wijnen kunnen wij wel suggesties geven voor hapjes die prima bij de geselecteerde wijnen passen. Hier kunt u dan een keuze uit maken en zelf aanschaffen of bereiden. Een proeverij duurt ongeveer 2-4 uur, mede afhankelijk van de grote van de groep. Ons maakt het niet uit: Gezelligheid kent geen tijd!
Enthousiast geworden? Stuur dan een email naar info@chateaudivino.nl met daarin:
- Datum, tijdstip en locatie
- Aantal deelnemende personen
- De wijnen die u wilt proeven. Als u de keuze aan ons laat dan vernemen wij graag het aantal wijnen dat u wil proeven en wat u in totaal wil uitgeven.
- Of u wel of geen blinde proeverij wilt
- Of u suggesties voor hapjes wilt
- Overige wensen of suggesties

Wat kost het?
U koopt de flessen wijn die u wilt proeven en u betaalt een bedrag voor onze tijd en reiskosten.

Dit bedrag is afhankelijk van de afstand vanaf Almere:
0-50km:            € 30,-
51-100km:       € 50,-
Vanaf 101km:  € 75,-

Er zijn al complete wijnproeverijen mogelijk vanaf € 65,-!

Daarvoor krijgt u:
- De door u geselecteerde wijnen (minimaal 5)
- Uitleg over de wijnen
- Gebruik van ons glaswerk

- Een zeer gezellige middag of avond

Mocht u na afloop van deze proeverij, de geproefde wijnen bij ons bestellen, dan krijgt u een leuke korting. Deze korting wordt eenmalig gegeven en is alleen geldig bij volledig ingevulde bestellijsten die meteen na de proeverij kunnen worden ingeleverd. 

U merkt het al: Er is veel mogelijk bij Chateau Divino. Wij verzorgen de wijn en de glazen, u de locatie, de deelnemers en eventuele hapjes. Wij hebben er veel zin in om er gezamenlijk een gezellige proeverij van te maken.

Tot gauw!

Wijnproeverij