Algemene Voorwaarden

1. Op al onze leveringen en aanbiedingen zijn navolgende voorwaarden van toepassing.
2. Alleen personen die 18 jaar of ouder zijn mogen producten uit onze webshop bestellen.
3. Bestellingen plaatst u per fles naar keuze. 
4. Alle op de website genoemde prijzen zijn in Euro en inclusief BTW.
5. Voor verzending hanteren wij verschillende tarieven. Deze tarieven zijn terug te vinden op
 www.chateaudivino.nl onder Verzenden en Retourneren.
6. Chateau Divino is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.
7. Wanneer u een bestelling plaatst, worden uw gegevens niet doorgegeven aan derden. De Wet Persoonsregistratie is hierop van toepassing. 
8. Alle aanbiedingen van Chateau Divino zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van het product. Wanneer een product onverhoopt niet meer leverbaar is, wordt er contact met u opgenomen en u eventueel een alternatief aangeboden. 
9. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@chateaudivino.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.
10. De eigendom van de geleverde producten gaat pas over, wanneer het verschuldigde bedrag volledig is voldaan aan Chateau Divino.
11. Reclamaties over door u bestelde en te betalen goederen, die niet door u zijn ontvangen, dienen uiterlijk 4 weken na orderbevestigingsdatum worden gedaan.
12. Klachten t.a.v. de levering, die op uw verzoek niet op uw adres, maar op een alternatieve locatie worden achtergelaten, worden niet-ontvankelijk verklaard. Klachten t.a.v. de kwaliteit van het product kunnen wel ontvankelijk verklaard worden. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@chateaudivino.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.