De mooiste Barolo wijnen bij Divino duVin

Italië is een van de bekendste wijnlanden van de wereld. Het land is opgedeeld in verschillende wijnstreken waarbij de streek ten zuiden van Turijn, de Piëmont, één van de bekendste streken is. In deze streek is de naar het gelijknamige dorp vernoemde Barolo wijn afkomstig. En voor de beste kwaliteit wijnen moet u bij Chateau Divino zijn.

Wijn van koningen en koning van de wijnen

De wereldberoemde Barolo wijn wordt al sinds jaar en dag liefkozend wijn van koningen en koning van de wijn genoemd. Het is dan ook niet voor niets één van de beste wijnen van Italië. De wijn wordt gemaakt van de zogenaamde Nebbiolo-druif. Hoe rijper de druif hoe lekkerder de Barolo, waarbij een oudere wijn een enigszins oranjeachtige kleur kan krijgen. Tegenwoordig worden er ook Barolo wijnen gemaakt die goed te drinken zijn als ze minder lang gerijpt zijn.

Zorgvuldige selectie

Wij kopen met veel zorg en toewijding de beste wijnen in. U kunt verschillende soorten Barolo wijn bij ons op de site vinden. Voorbeelden zijn de Barolo Bricat, de Barolo Fontanin en de Barolo Castelletto. De wijnen zijn uit verschillende jaren verkrijgbaar. Weet u niet goed welke wijn bij u past of wilt u meer weten over de wijnen uit ons assortiment, neem dan contact op met ons op. Wij helpen u graag verder.

Barolo wijn bij Chateau Divino bestellen

Voor de beste Barolo moet u bij Chateau Divino zijn. U hoeft bij ons geen uitgebreide zoektocht uit te voeren aangezien wij onze wijnen op land en streek gesorteerd hebben. Een bestelling wordt binnen twee werkdagen verzonden en binnen Almere rekenen wij geen verzendkosten. Voor de overige locaties geldt dat bij bestellingen met een waarde van meer dan €75,- geen verzendkosten worden gerekend. Voor vragen en informatie kunt u ons bereiken door te bellen of te mailen.

 

Naar de webshop