De kwaliteitsproducten van Brandt & Levie zijn nu ook verkrijgbaar bij Chateau Divino. Het is dus mogelijk om bij uw favoriete wijn een heerlijke droge worst of pastasaus te bestellen. Of andersom natuurlijk.

Brandt & Levie is in 2011 opgericht door Geert, Jiri en Samuel: Drie vrienden uit Amsterdam die een grote liefde voor vakkundig gemaakte worst en bijzondere charcuterie delen. Na wat culinaire omwegen ontmoetten de drie elkaar in een Amsterdams restaurant, waar ze een gezamenlijke passie ontwikkelden voor zelfgemaakte worst. Ze gingen in opleiding bij diverse Salumieres op Corsica en in Italië. Deze culinaire reis gaf Geert, Jiri en Samuel de nodige inspiratie en kennis mee, om écht goeie worst in Nederland te kunnen maken. De eerste Brandt & Levie worsten werden van het Baambrugs Big gemaakt. De heren gebruiken het hele varken, van kop tot staart. Van de nek wordt coppa gemaakt, van de buik pancetta, en van de rest de befaamde worsten. Het overgebleven varkensvet wordt gebruikt om zeep van te maken: op deze manier blijkt niks onbenut.