Chateau Divino Kadobon

Wilt u iemand een fles wijn kado geven maar u weet niet welke? Geef dan een Chateau Divino kadobon (in de vorm van een kortingscode) zodat de ontvanger van de kadobon zelf een wijn (of accessoire) uit ons assortiment kan kiezen.
Hoe werkt het? U kunt op deze pagina één of meerdere kadobonnen toevoegen aan de winkelwagen, totdat u aan het gewenste bedrag bent gekomen. Bij het laatste veld geeft u bij ‘Opmerkingen’ aan hoe u wenst dat wij te werk gaan. U kunt ervoor kiezen dat wij de kortingscode naar u mailen zodat u de code op uw eigen manier aan de ontvanger kunt geven of u geeft aan dat wij de code rechtstreeks naar de ontvanger kunnen mailen, eventueel met een begeleidende tekst. U geeft dan in hetzelfde veld ‘Opmerkingen’ het emailadres van de ontvanger op met eventueel de begeleidende tekst. Let op: De kortingscode is na uitgifte één jaar geldig, kan slechts één keer gebruikt worden en heeft dan geen restwaarde meer. Bijvoorbeeld: Als iemand een fles wijn besteld van € 11,50 en gebruikt bij het afrekenen een kortingscode t.w.v. € 15,-, dan vervalt de restwaarde van € 3,50 meteen. Als iemand een fles wijn besteld van € 19,50 en gebruikt bij het afrekenen een kortingscode t.w.v. € 15,-, dan dient het restant ad € 4,50 via Ideal betaald te worden.
Het is ook mogelijk om meerdere kadokaarten tegelijk te bestellen voor bijvoorbeeld relatiegeschenken. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op via info@chateaudivino.nl of 06-54944171.