Chateau Divino, het adres voor Loire wijn

Als er ergens ter wereld een land is wat bekend staat om de beste wijnen, dan is het Frankrijk wel. Een van de bekendste wijnstreken van Frankrijk is het gebied van de Loire. De streek waar de Loire wijn gemaakt wordt, strekt zich uit van de vallei aan beide kanten van de rivier de Loire, van de plaats Orléans tot aan Nantes. Voor wijnen van de beste kwaliteit uit deze streek gaat u naar de website van Chateau Divino in Almere.

Alleen het beste is goed genoeg

Wij kopen de wijnen in ons assortiment met de grootst mogelijke zorg in. We willen u dan ook de kwaliteit bieden die u van onze Loire wijn mag verwachten. Wijn uit deze streek is over het algemeen witte wijn met veelal een frisse en fruitige smaak. In onze shop vindt u onder andere Cenin Blanc, Caberenet Franc, de Cour Cheverny en de Pouilly Fumé als echte Loire wijnen. Door het verschil in klimaat tussen de verschillende delen van dit gebied zorgen ervoor dat wijn uit deze streek in veel verschillende smaken soorten verkrijgbaar is. Wijnen uit het Loire-gebied zijn veelzijdige wijnen.

Uitgebreide informatie

Wijn is onze passie en deze passie delen wij graag met u. Wij voorzien u dan ook graag van informatie over onze kwaliteitsproducten. Bij iedere wijn in onze shop geven wij u informatie onder andere over de specifieke smaak van de wijn. Komt u er desondanks niet uit, dan staat de klantenservice u graag te woord. Wij hebben ons aanbod overzichtelijk gerangschikt op land en streek. Hierdoor hoeft uw zoektocht nooit lang te duren.

Loire wijn van Chateau Divino in Almere

Wij bieden u een uitstekende online shopervaring, ontdek het zelf. Uw bestelling wordt binnen twee werkdagen verzonden. Bestellingen binnen Almere worden gratis bezorgd en voor de overige plaatsen geldt dat u bij bestellingen met een waarde van meer dan €75,- geen verzendkosten betaalt. Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen.

Naar de webshop