Chateau Divino, het adres voor wijn uit Veneto

Italië is één van de bekendste wijnlanden in de wereld. Wijnen uit Italië betekent wijnen van fantastische kwaliteit. Veneto is de grootste wijn producerende streek in Italië en daar komen prachtige wijnen van vandaan. Chateau Divino heeft verschillende mooie wijnen uit Veneto die u online kunt bestellen.

De lekkerste wijn uit Veneto

Veneto staat vooral bekend om wijnen als Prosecco, Pinot Grigio, Soave, Amarone en Valpolicella. Als deze wijnen hebben wij in ons assortiment. Daarnaast hebben wij ook Chardonnay, Sauvignon Blanc, Merlot, Cabernet Sauvignon en Corvina. Divino duVin heeft zelfs Spritz in het assortiment, het bekende Italiaanse aperitief. Al onze wijnen zijn met grote zorg geselecteerd en hebben dan ook een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. 

Heldere informatie

Wij vertellen u graag meer over onze wijnen en daarom vermelden wij bij iedere wijn graag wat meer over bijvoorbeeld de smaak en het aroma van de betreffende wijn. Omdat wij u graag een goede online shop ervaring willen bieden, vindt u bij ons snel wat u zoekt. Onze wijnen zijn ingedeeld op basis van land, streek en wijnsoort. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een specifieke wijn, neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Wijn uit Veneto bestellen bij Chateau Divino in Almere

Wilt u genieten van de lekkerste wijnen, met zorg voor u ingekocht? Dan bestelt u uw wijnen bij ons op de site. Uw bestelling wordt binnen twee werkdagen bezorgd. Bij bestellingen die binnen Almere moeten worden bezorgd, rekenen wij geen verzendkosten, voor adressen buiten de regio, is verzending gratis bij bestellingen met een waarde van meer dan €75,-. Wij verwelkomen u graag als klant.

 

Naar de webshop