Chateau Divino, het beste adres voor wijn uit Piemonte

Italië is één van de bekendste wijnlanden in de wereld. Wijnen uit Italië betekent wijnen van fantastische kwaliteit. Piëmonte is een streek in Italië en staat bekend om de beste wijnen van het Italiaanse land. Wij zouden dan ook Chateau Divino niet zijn als wij u geen wijn uit Piëmonte zouden aanbieden.

De lekkerste wijn uit Piëmonte

Het spreekt voor zich dat wij u alleen wijn van de beste kwaliteit willen aanbieden. Daarom verzamelen wij de wijnen met de grootst mogelijke zorg. Een greep uit ons assortiment van rode wijnen uit de streek Piëmonte laat dit dan ook zien. Zo kunt u een keuze maken uit Barbera d'Alba uit diverse wijnjaren, Barolo uit verschillende jaren, de Brachetto en de Dolcetto d'Alba. Een kleine greep uit onze witte wijnen: de Langhe Rosesse Bianco en de Roero Arneis.

Heldere informatie

Wij vertellen u graag meer over onze wijnen en daarom vermelden wij bij iedere wijn graag wat meer over bijvoorbeeld de smaak en het aroma van de betreffende wijn. Omdat wij u graag een goede online shop ervaring willen bieden, vindt u bij ons snel wat u zoekt. Onze wijnen zijn ingedeeld op basis van land, streek en wijnsoort. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een specifieke wijn, neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Wijn uit Piëmonte bestellen bij Chateau Divino in Almere

Wilt u genieten van de lekkerste wijnen, met zorg voor u ingekocht? Dan bestelt u uw wijnen bij ons op de site. Uw bestelling wordt binnen twee werkdagen bezorgd. Bij bestellingen die binnen Almere moeten worden bezorgd, rekenen wij geen verzendkosten, voor adressen buiten de regio, is verzending gratis bij bestellingen met een waarde van meer dan €75,-. Wij verwelkomen u graag als klant.

 

Naar de webshop