Chateau Divino, het adres voor wijn uit Toscane

Italië is één van de bekendste wijnlanden in de wereld. Wijnen uit Italië betekent wijnen van fantastische kwaliteit. Toscane is de bekendste streek in Italië en daar komen prachtige wijnen van vandaan. Chateau Divino heeft verschillende mooie wijnen uit Toscane die u online kunt bestellen.

De lekkerste wijn uit Toscane

Het spreekt voor zich dat wij u alleen wijn van de beste kwaliteit willen aanbieden. Daarom verzamelen wij de wijnen met de grootst mogelijke zorg. Een greep uit ons assortiment van rode wijnen uit de streek Toscane laat dit dan ook zien. Zo kunt u een keuze maken uit Chianti, Chianti Classico Gran Selezione, Supertuscans en Vin Santo, de wereldberoemde dessertwijn uit Toscane.
Ook heeft Chateau Divino de Toscaanse wijnen van wereldster Sting in Nederland op de kaart gezet. In 2018 zijn wij helaas hiermee gestopt omdat de toenmalige exportmanager zich niet aan de afspraken hield.

Heldere informatie

Wij vertellen u graag meer over onze wijnen en daarom vermelden wij bij iedere wijn graag wat meer over bijvoorbeeld de smaak en het aroma van de betreffende wijn. Omdat wij u graag een goede online shop ervaring willen bieden, vindt u bij ons snel wat u zoekt. Onze wijnen zijn ingedeeld op basis van land, streek en wijnsoort. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een specifieke wijn, neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Wijn uit Toscane bestellen bij Chateau Divino in Almere

Wilt u genieten van de lekkerste wijnen, met zorg voor u ingekocht? Dan bestelt u uw wijnen bij ons op de site. Uw bestelling wordt binnen twee werkdagen bezorgd. Bij bestellingen die binnen Almere moeten worden bezorgd, rekenen wij geen verzendkosten, voor adressen buiten de regio, is verzending gratis bij bestellingen met een waarde van meer dan €75,-. Wij verwelkomen u graag als klant.

 

Naar de webshop